Nyheder14. februar 2014

Irina bestormes af date-tilbud

Reality-baben er en populær kvinde på på de sociale medier Valentines Day.
Irina har mange bejlere til en Valentines-date.
Irina har mange bejlere til en Valentines-date.
 foto: Thomas Laursen

Irina Babenkos Facebook-profil bugner med masser af date-tilbud fra håbefulde mænd, der vil invitere hende på en uforglemmelig Valentines Day-date.

- Da jeg stod op og så min indbakke, var der allerede en masse invitationer. Og nu popper der hele tiden beskeder op med et par minutters mellemrum hele tiden, fortæller hun til seoghør.dk.

IRINA: NU TÆNDER HUN PÅ PIGER

Og selvom det kunne lyde som enhver piges drøm med alt den opmærksomhed, så er den tidligere skøjteprinsesse kold som den is hun stod på:

- Alle de søde invitationer har faktisk bare gjort, at jeg savner min kæreste endnu mere. Han er desværre ikke i landet, så vi ses ikke i aften. Det er jeg rigtig ærgerlig over. Hvis vi havde været sammen, så havde det nok været en aften med film eller serier på sofaen mens han holder om mig, for det er den perfekte aften for mig, når det bare er mig og ham. Vi er så forelskede at det er lidt kvalmende, siger hun og griner.

DIVA-IRINA: SE HENDE SNAVE MED RAPPER

- I stedet tager jeg ud med Helene (Ladegaard. Kendt fra For lækker til love og divaer i junglen). Det bliver bare en rigtig pigeaften. Vi skal ikke fejre Valentines på nogen måde. Jeg elsker ellers Valentines Day, fordi jeg faktisk er meget romantisk anlagt, fortæller hun.

For tiden er Irina Babenko er en af personerne man følger i DR3's program 'Selvoptaget', hvor danske realitystjerner filmer dem selv og deres liv.

Sponsoreret indhold