Nyheder29. juli 2022

Internat modtog 37 katte på én gang: Vi har simpelthen ikke mere plads

Et dyreinternat er fyldt helt op på Bornholm efter en rekordindlevering på 37 katte
Der er 12 killinger og seks hunkatte blandt de indleverede 37 katte.
Der er 12 killinger og seks hunkatte blandt de indleverede 37 katte.
 Foto: Dyrenes Beskyttelse

– Vi har simpelthen ikke mere plads nu. Det er et held, at de indleverede katte er vant til hinanden, så vi kan have lidt flere sammen end normalt.

Sådan siger internatlederen Lone Nielsen, efter at Dyrenes Beskyttelses Internat på Bornholm modtog hele 37 katte på én gang.

Kattene blev leveret til internatet, efter at deres ejer måtte ringe til vagtcentralen. Kattene var vokset den ældre pensionist over hovedet.

– De var fyldt med lopper, men ellers meget fine, velnærede og tamme. Det er faktisk imponerende, at de er så menneskevante, når man tænker på, hvor mange katte den tidligere ejer havde. De har uden tvivl været elsket, siger Lone Nielsen.

Foto: Dyrenes beskyttelse

Må meget gerne adoptere

Det er højsæson for nødstedte og dumpede katte. Derfor var det heller ikke uden problemer, at internatet fik plads til de mange katte.

I forvejen var der 30 katte på stedet, og de 37 ekstra katte pressede kapaciteten til det maksimale.

– Hvis nogen kan adoptere en eller flere katte nu, sikrer de dem ikke kun et nyt hjem, men sørger også for mere plads til de resterende katte på internatet, siger Lone Nielsen.

Blandt de nye katte på internatet er der 12 killinger.

De mange katte er ikke gratis at have gående og vil man støtte internatet, kan man sende en SMS med teksten VENBORN til 1474. På den måde støtter man med 100 kroner de næste fire måneder, hvor internatet modtager flest dyr.

– Vi kan bruge al den hjælp, som der overhovedet kan opdrives blandt Bornholms dyrevenner, siger Lone Nielsen, der har drevet internatet siden oktober sidste år.

https://imgix.seoghoer.dk/2022-07-29/0ccc124b-7b92-492c-bf64-ff659e9fd705_1000.jpg
 Foto: Dyrenes Beskyttelse

Sponsoreret indhold