Nyheder17. december 2011

Ingen gider Finn og Jacob

Komiker-duoens nye film ’Den sidste rejse’ efterlader biografsalene tomme
Jacob Haugaard og Finn Nørbygaard kan ikke lokke danskerne i biografen
Jacob Haugaard og Finn Nørbygaard kan ikke lokke danskerne i biografen
 Foto: All Over

Der er langt fra kamp om pladserne, når det gælder om at få fingre i en billet til Finn Nørbygaard og Jacobs Haugaards nye film 'Den sidste rejse'. Filmen, der havde danmarkspremiere i torsdags, efterlader nemlig stort set biografsalene tomme.

Københavns største biograf Imperial har plads til 1102 biografgængere i deres største sal, men ved lørdagens sene forestilling er der i øjeblikket kun bestilt sølle 14 billetter.

Samme tendens ses i andre større biografer landet over. BioCenter i Kolding er den biograf, der har solgt flest billetter til aftenens sene forestilling - 29 styks.

Læs også: Jacob Haugaard troede konen var utroDet tegner altså ikke godt for de to entertaineres nye udfoldelser på det hvide lærred, hvor de spiller overdrevne udgaver af sig selv.

Før filmen ramte biograferne, udtalte de tidligere så populære 'Jydekompagniet'-kumpaner dog, at publikums dom ikke skal påvirke deres gode humør.

- Vi skal ud, hvor vi ikke kan bunde. Får vi dårlige anmeldelser, så skid være med det, fortalte Finn Nørbygaard fornyligt i Aftenshowet på DR.

Sponsoreret indhold