Nyheder22. januar 2014

Inge Yvonne har skiftet navn

Den unge mor er træt af at blive mobbet med sit navn
Yvonne har længe overvejet at skifte navn
Yvonne har længe overvejet at skifte navn
 Foto: Michael Bo Rasmussen"Dine forældre må virkelig hade dig, når de har givet dig det navn".

Sådanne og lignende kommentarer er Inge Yvonne Christensen fra Kanal 4- serien 'De unge mødre' så træt af at lægge øre til, at hun nu har besluttet at få et navn, der ikke vil være genstand for mobning.

Læs også om dengang Yvonnes datter kom i pleje på udeoghjemme.dk

- Jeg har egentlig overvejet det i 3-4 år, men nu synes jeg, at tiden er kommet til, at det skal skiftes. Jeg har hele mit liv hørt på hånlige kommentarer, og jeg har heller ikke selv været glad for det, så nu skal det være, fortæller Inge-Yvonne, der er mor til Annabel.

Hannah fra de Unge Mødre lader datter flytte hjem til sin far. Læs mere på udeoghjemme.dk

Den unge mor har besluttet sig for, at hendes nye navn skal være Malene, og selvom hun ikke officielt har fået navneændring endnu, så er hendes veninder allerede begyndt at kalde hende det.

På udeoghjemme.dk kan du læse om Yvonnes svære graviditet

- I starten var det selvfølgelig lidt mærkeligt, men jeg bliver meget mere glad, når det er det navn, der bliver brugt i stedet for det gamle. Så jeg er slet ikke i tvivl mere - det skal være det, forklarer Inge Yvonne, der i øjeblikket bruger meget af sin tid på sin nye uddannelse.

Geggo skifter navn igen

- Jeg er begyndt at læse HF på VUC - det er sådan en speciel linje, der kun tager et halvt år. Derefter vil jeg søge ind på pædagogseminaret og så er min drøm at arbejde på et bosted for misbrugere.

Sponsoreret indhold