Nyheder14. august 2023

Influencer udelukket: Delte billede af sin vægt

Det var et uheld, da Isabel Raad delte et billede af sin vægt i sin story, siger hun. Nu er influenceren udelukket fra Instagram
Isabel Raad har sit hyr med Instagram.
Isabel Raad har sit hyr med Instagram.
 Foto: Privat

Nogen er blevet trigget af at se norske Isabel Raads vægt på Instagram.

I hvert fald er den 29-årige influencer udelukket fra sin egen konto, efter hun lørdag delte et foto af vægten i sin story. Et billede, der ifølge hende kun var tiltænkt hendes "nære venner" på det sociale medie.

LÆS OGSÅ: Tv-vært går til modangreb: Jeg er ikke for tynd

Det fortæller Isabel Raad på Snapchat ifølge det norske medie 730.

Ifølge influenceren slettede hun selv storyen efter ni minutter, da hendes søster ringede og gjorde hende opmærksom på, at den lå til skue for samtlige af Isabels godt 366.000 følgere på den på det tidspunkt offentlige profil.

– Jeg vil aldrig trigge nogen. Jeg ved, hvordan det er at have spiseforstyrrelser, og jeg vil aldrig lægge noget ud, som kan trigge. I hvert fald ikke sådan noget som vægt, forklarer Isabel Raad blandt andet og understreger, at det, hun deler med sine "nære venner" på platformen naturligvis er noget andet end det, som flere tusinde kan følge med i.

En anden profil på Instagram nåede ifølge influenceren at videredele fotoet, hvorefter flere sendte hadbeskeder til Isabel. Derfor gjorde hun profilen privat. Men nu kan hun ikke længere tilgå den.

Ikke første gang

Isabel Raad har før lagt sig ud med Instagram. I januar 2021 slettede mediet et selfie af influenceren, fordi det med Instagrams øjne opfordrede køb og salg af sex.

På billedet er hun iført en sort stroptop og har skrevet teksten "swipe for sex", hvilket må være den egentlige grund til, at billedet blev anmeldt.

– Jeg elsker, at folk er så sensitive over for at se noget hud, skrev Isabel Raad, dengang hun delte nedenstående besked om, at selfien var imod Instragrams retningslinjer.

Isabel Raad fik i 2021 en advarsel fra Instagram, som slettede en selfie der "opfordrede til køb og salg af sex".
Isabel Raad fik i 2021 en advarsel fra Instagram, som slettede en selfie der "opfordrede til køb og salg af sex".
 Foto: Privat
https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-14/isabel-raad-instagram-2.jpg
 Foto: Privat

Sponsoreret indhold