Nyheder21. august 2008

Infernal: Vi tuder sammen

Cd-aktuelle Paw og Lina bliver dybt rørt af deres egne nye tekster
Der er ingen mystik mellem de to frontfigurer, selv om de engang var kærester
Der er ingen mystik mellem de to frontfigurer, selv om de engang var kærester
 Foto: Claus Poulsen

Når Infernal giver koncert, må kæresterne til bandets to frontfigurer blive derhjemme. Stemningen er så intim, at Paw og Lina føler, de har nok i deres professionelle ægteskab. Et parløb, der kun er blevet bedre med årene, og som nu kulminerer med en ny og mere følsom udgave af bandet.

- Jeg græder tit, når vi er i studiet. Der er bare nogle sange, som rammer mig, når jeg hører dem, røber Lina.

Men følsomheden betyder ikke, at det er slut med at lave sjov, når Infernal går på scenen. Ambitionen er stadig at opretholde det gamle image og give fansene et fedt sceneshow.

- Vi kan jo ikke komme uden om, at vi er blevet mere voksne, men derfor betyder det jo ikke, at man skal gøre voksne ting. Vi fjoller stadig rundt og holder os unge, smiler Paw.

Gammelt ægtepar

Det er ingen hemmelighed, at Paw og Lina er gamle kærester, men de ghar for længst fundet kærligheden hos deres nye kærester.

Men de mener stadig, at de er lidt som et gammelt ægtepar. Et så tæt forhold er guld værd, når man arbejder sammen hver dag.

- Vi kender hinanden så godt, at vi accepterer den andens fejl og mangler, fortæller Paw, der har været sammen med kæresten Ditte siden 2003.

- Netop fordi vi er gamle kærester, er der ikke så meget mystik mellem os. Jeg kan sgu godt give Paw en ordentlig krammer, og så ved vi begge, at der ikke er mere i det, siger Lina.
Hun har siden 1999 dannet par med Kasper Christiansen, som er projektleder.

Bryllup må vente

Hverken Lina eller Paw har tid til de helt store forandringer på hjemmefronten.
Infernal har udsigt til et travlt år i kølvandet på nyudgivelsen, og kalenderen er godt fyldt op med koncerter.

- Jeg synes ikke, der er nogen grund til at blive gift nu. Jeg har det rigtig godt sammen med Kasper, så hvorfor ændre på det? siger Lina.
- Men den dag vi trænger til at holde en ordentlig fest, kan det da godt være, at jeg beslutter mig for at blive smedet sammen med ham, griner hun.

Den travle kalender gør også, at hverken Lina eller Paw har planer om at få børn.

- Vi skal ændre rigtig meget på vores livsstil, hvis en af os får en lille unge. Men hvis det pludselig skulle ske, finder vi nok også ud af det, smiler Paw.

Sponsoreret indhold