Nyheder24. august 2013

Infernal: Der kommer ikke flere plader

Paw og Lina har andre planer for fremtiden
Af af
Paw Lagermann og Lina Rafn gør ikke klar til en ny CD
Paw Lagermann og Lina Rafn gør ikke klar til en ny CD
 Foto: Niels S. AndersenInfernal-folkene Paw Lagermann og Lina Rafn har beriget musikverdenen med det ene hit efter det andet i årevis.

Men nu er de to musikere officielt færdige med at lave plader.

- Der kommer ikke et nyt helt album fra os. Vi fortsætter med at lave singler, men det bliver ikke til et helt album, fortalte Paw Lagermann til Seoghør.dk.

Ikke flere børn til dette Infernal-medlem

- Problemet med albums er, at der er en masse musik, der bare går til spilde. De fleste køber det for nogle specifikke numre, og i dag, hvor man kan købe et nummer ad gangen eller høre det på Spotify, er der ikke noget grund til det. Så vil vi langt hellere lave nogle fede singler, som folk kan få glæde af, lyder det fra Lina Rafn.

Det er nu ikke den eneste udfordring ved at lave et helt album.

- Man skal også huske, hvor lang tid der går, fra vi laver nok numre til et helt album, og til det rent faktisk er på gaden. Musik ændrer sig utrolig hurtigt, og især i den elektroniske genre går det lynende stærkt. Så musikken bliver hurtigt outdatet, før fansene hører den, og det gider vi simpelthen ikke. Så kan det være, at vi laver en opsamlings-plade, når der har været nok singler, afslutter Paw.

Denne kendis er færdig med familiehemmelighederne

Sponsoreret indhold