Nyheder9. marts 2015

Inez forelsket i junglen

Han er helt rigtig, fortæller sang-baben
https://imgix.seoghoer.dk/media/68ac8bdd1a4440f1a12d0c061c904d87.jpg

I aften er der premiere på det nye reality program "Jeg er en celebrity - få mig væk herfra!", hvor man vil møde mange kendte danske personligheder - blandt andre sanger og forfatter Inez Gavilanes.

Oplevelsen i junglen var vild og grænseoverskridende, fortæller sangerinden, men der var en helt særlig person, som alligevel kunne bringe et smil på den smukke sangerindes mund i de hårde situationer.

- Jeg har fået den sødeste kæreste i verden. Det er for første gang lykkedes mig at få et rigtigt forhold, må jeg sige. Jeg havde aldrig troet, at et forhold kunne være sådan her, fortæller en forelsket Inez til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Kendte danskere i junglen: Det vil vi savne

Den heldige mand er kameramanden Nick, som med sine 25 år er 12 år yngre end Inez selv. Inez og Nick har set hinanden igennem halvandet år, og i sommers valgte parret så at flytte sammen.

- Vi gik stille med dørene det første stykke tid, da vi faktisk arbejdede sammen på SBS, da vi mødtes. Men nu har vi været sammen i næsten halvandet år, og det er på ingen måde en hemmelighed mere, forklarer en glad Inez.

LÆS OGSÅ: Sukkerchok: Inez har fået nok!

Selvom parret har 12 år imellem sig, så kan de sagtens finde ud af at lave alting sammen. Særligt er der én ting, som parret elsker at foretage sig. I sengen.

- Vi har fået en vane med at se serier sammen i sengen. Vi har set alt fra "Orange is the new black" til "House of cards". Det er virkeligt hyggeligt, og jeg elsker, at vi på den måde kan slappe af sammen, fortæller Inez.

Se Inez i junglen i aften klokken 21, hvor "Jeg er en celebrity - få mig væk herfra!" har premiere på TV3.

Sponsoreret indhold