Nyheder20. januar 2023

Indisk diamantarving takker nej til familieformuen for at blive nonne

Den otteårige Devanshi har tilsuttet sig Jain-religionen som nonne, og har dermed afskrevet hele familiens enorme formue
Den otteårige Sanghvi-arving giver nu afkald på en tilværelse præget af ekstrem velstand og rigdom som arving til en indisk diamantvirksomhed
Den otteårige Sanghvi-arving giver nu afkald på en tilværelse præget af ekstrem velstand og rigdom som arving til en indisk diamantvirksomhed
 Foto: Instagram, Devanshi Diksha Danam

Hun har byttet luksuslivet og formuen ud med en højere ophøjelse. Et simpelt liv med intet andet end sin tro.

Nu er otteårige Devanshi Sanghvi nonne, og hun praktiserer den indiske jainreligion. Det skriver People.

Hele hendes liv har ellers ikke været helt almindelig, da hun står som arving af Sanghvi and Sons – et familieejet diamantimperium, som ifølge Times of India er flere millioner værd.

Det var ellers meningen, at hun inden for de næste ti år skulle overtage virksomheden, men onsdag i denne uge blev hun officielt indskrevet som jain-nonne efter en fire dage lang ceremoni.

Begivenheden fandt sted i et tempel, hvor Devanshi byttede alt sit elegante, dyre tøj med de traditionelle hvide klædedragter, som både nonner og munke inden for jainreligionen ofte bærer.

Hendes hår blev ligeledes barberet af.

– Devanshi har vist interesse for det religiøse, siden hun var lille, fortæller en ven af den stenrige familie.

– Hun har fra en hel ung alder forsøgt at føre en asketisk tilværelse.

Devanshi Sanghvi er ifølge AFP en af de yngste personer, der nogensinde er indtrådt i religionen.

En anden kilde fortæller til indiske Times, at familien Devanshi egentlig lever et ”simpelt liv” på trods af deres enorme formue.

Deres datter har angiveligt aldrig set TV eller film, ligesom hun aldrig har været på restaurant.

Jain-religionen kræver af medlemmerne, at de bortkaster alle jordiske og materielle ejendele. Er man en del af denne trosretning, kræves det desuden at man følger en stiks vegetarisk diet, og i flere tilfælde bærer nonner og munke inden for jain-religionen mundbind, så de end ikke uvidende skader insekter ved at sluge dem.

Sponsoreret indhold