Nyheder29. oktober 2014

Iggy Azalea forsvarer Mø

Den australske rapper forsvarer danske Mø efter hendes kiksede optræden i ”Saturday Night Live”
Sådan så Mø og Iggy Azalea ud, da de optrådte i "Saturday Night Live"
Sådan så Mø og Iggy Azalea ud, da de optrådte i "Saturday Night Live"
 Foto: Screenshot fra Youtube-videoenDet er ikke kun kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, der har fundet melodien mellem Danmark og Australien. Den danske sangkomet Mø og den australske rapper Iggy Azalea har for nylig indspillet duetten "Beg for it", som de optrådte med til det populære underholdningsshow "Saturday Night Live" lørdag aften.

LÆS OGSÅ:

Men noget gik fuldstændig galt med Møs lyd, og det fik flere til at kalde hendes performance for en amatøroptræden. Det har nu fået den speedrappende Azalea til at tage Mø i forsvar.

- Hey, Mø. Jeg ved, du er fantastisk, og det er derfor, jeg valgte dig!, skriver den 24-årige australier på sin Twitterkonto og fortsætter roserne med en joke:

- Alle vil få det at se senere, men lad os først få lavet nogle nye hørebøffer til dig, skriver Azalea med en smiley.

Efter sin optræden skrev Mø et håndskrevet brev, som hun delte på sin Twitter-profil:

- Jeg var mere end spændt, men desværre havde jeg nogle tekniske udfordringer, som gjorde, at der var noget forsinkelse på min vokal. Det betød, at jeg blev forvirret og ikke havde nogen timing, skrev den 26-årige fynbo og fortsatte brevet:

- Det ærgrer mig, og jeg er så ked af det i dag. Jeg er ikke perfekt og prøver heller ikke på at være det - nogle gange stinker det bare at være en anti-helt, lød det efterfølgende fra Mø, der takkede Azaleas team for deres kæmpe opbakning.

Se Mø og Iggy Azaleas optræden her!

Sponsoreret indhold