Nyheder 15. maj 2009

Ida Wohlert: Ny vært på "Go'morgen Danmark"

Morten Resen får ikke lov til at gå makkerløs omkring, når Cecilie Frøkjær stopper
Ida Wohlert sammen med sin nye medvært Morten Resen
Ida Wohlert sammen med sin nye medvært Morten Resen
Foto: Martin Juul/TV 2

Den populære vært Cecilie Frøkjær har snart sagt "Go´ morgen Danmark" for sidste gang, og hendes afløser i sofaen er allerede fundet.

Det er er 31-årige Ida Wohlert, der har fået tjansen som Mortens Resens morgenmakker, og værten starter efter sommerferien den 3. august.

- Jeg glæder mig til at komme i gang, og det er en spændende udfordring at skulle være vært på Go' morgen Danmark. Jeg har fulgt programmet og kender det rigtig godt, fordi jeg tidligere har arbejdet på redaktionen og været med til at line gæster op. Jeg synes, Cecilie Frøkjær har haft en meget professionel tilgang til værtsrollen. Det er en stor opgave at skulle følge efter hende, så det er med ydmyghed, at jeg kaster mig ud i det. Jeg klikker rigtig godt med Morten Resen, og jeg er utrolig glad for den tillid, man har vist mig og troen på, at jeg kan løfte opgaven, siger Ida Wohlert, der stadig er på barsel med sønnen Elliot på seks måneder.

Hun ved godt, at det bliver hårdt at skulle stå op ved før hanen galer, men er overbevist om, at hun sagtens kan klare de tidlige arbejdstider.

- Selvfølgelig bliver det hårdt at skulle så tidligt op, men jeg er morgenmenneske, og det skal nok gå. Jeg kan godt lide tanken om, at jeg skal være med til at vække seerne, og i mit forrige job havde jeg flere morgenvagter, siger Ida Wohlert, som har været en af de faste værter på TV 2 News.

Sponsoreret indhold