Nyheder17. december 2012

Ida Corr: Sådan scorede jeg min unge kæreste

Den nye X Factor-dommer faldt for otte år yngre mand
Han er for ung og for pretty, tænkte Ida i første omgang. Men ikke særligt længe.
Han er for ung og for pretty, tænkte Ida i første omgang. Men ikke særligt længe.
 Foto: All OverHan er otte år yngre end hende, men det betyder faktisk ikke rigtig noget

De mødtes på Spot Festival i Aarhus i 2008, hvor Ida Corr skulle spille. Fodboldspilleren Jens Waltorp Sørensen, der var hjemme på besøg fra sin fodboldhverdag i Norge, og Ida Corr så for første gang hinanden på en bar, hvor han var fuld, og hun var ædru.

Ida Corr: Nej til X Factor

- Dér stod han, den meget unge pretty boy. Jeg tænkte: Han er alt for ung og alt for pretty, og jeg magter ikke, at han står og glor. Han viste sig at være en insisterende og charmerende type - de næste fem, siger Ida Corr i et stort interview i Femina, som du kan læse her.

Hun er nemlig vild med mænd, der ikke er så lette at slå ud, og netop derfor rejste hun senere til Oslo for at besøge den nye flamme sammen med et par veninder. Og her gjorde fodboldspilleren alt rigtigt, som Ida Corr beskriver det:

- Han havde lavet fødselsdagsmiddag, gjorde bare de rigtige ting og lod sig ikke ryste af noget.

Ida Corr: Baby med på job

Parret er stadig sammen i dag, og de har sønnen Cassius på knap et år. At Jens Waltorp Sørensen er otte år yngre end Ida Corr, tænker parret ikke så meget på.

- Det er super fedt. Der er et eller andet, der ikke er knækket. Noget, som lever og vil frem og ud. Og opfattelsen af aldersforskellen er gået fra at være sådan 'Hold da op' til, at folk synes, det er lidt sejt. Rigtig mange kvinder har yngre mænd. Det er det nye sort! Det er nu ikke noget, vi tænker så meget over derhjemme, siger den kommende "X Factor"-dommer.

X Factor. Her er dommerneSponsoreret indhold