Nyheder23. december 2013

Ida Corr: Jeg vil aldrig låne penge

Popstjernen er fornuftigheden selv rent økonomisk
Af af
Ida Corr er noget så usædvanligt som en fornuftig popstjerne
Ida Corr er noget så usædvanligt som en fornuftig popstjerne
 Foto: All OverEn popstjerne forbindes tit med et ekstremt forbrug og overdreven luksus, men dansk/gambianske Ida Corr er slet ikke, som popstjerner er flest.

Ida Corr: Se hende nøgen

Musikeren delte i en periode værelse med flere veninder til 2000 kroner om måneden for at sikre overskud, og hun har også arbejdet i en SFO for ikke at skulle låne penge i banken.

- Penge er noget jeg op- eller nedskalerer efter. Har jeg mange, kan jeg bruge. Har jeg ikke, sparer jeg. Én eneste gang har jeg lånt penge i banken, fordi jeg skulle holde en nytårsfest med to veninder. Det var grænseoverskridende. Selvom pengene blev betalt tilbage efter kun to dage, siger Ida Corr til B.T.

Den fornuftige stjerne har da også være god til at finde det helt rigtige tidspunkt at investere i bolig på.

- Jeg kunne aldrig finde på at købe et hus, jeg ikke havde råd til, eller at låne op i en bolig. Der skal helst være friværdi. Jeg kom ind på boligmarkedet på et godt tidspunkt og har kunnet reinvestere. Jeg vil godt have flekslån, men de skal betales af. Kunne jeg kun lige klare at betale afdragene på et hus, ville jeg aldrig købe det, siger hun til B.T:

Ida Corr: Sådan scorede jeg min unge kæreste

Sponsoreret indhold