Ibi Støving: Tilbyder fodboldstjerne husly

Måske fodboldspiller Nicki Bille snart flytter ind hos singlepigen Ibi Støving

Måske fodboldspiller Nicki Bille snart flytter ind hos singlepigen Ibi Støving

Foto: All Over

For nylig kom det frem, at Ibi Støving i omkring seks måneder havde været hemmelig kæreste med bordtennisspilleren Michael Maze.

Læs også: Ibi Støving: I hemmeligt forhold med kendt sportsstjerne

Og nu kaster den smækre TV-vært sig over endnu en sportsstjerne - nemlig den danske fodbold- og U21-landsholdsspiller Nicki Bille Nielsen.

I disse dage søger den lækre fodboldfyr desperat en bolig i København i sommerperioden, da han har ferie fra sin fodboldklub i Spanien.

"Er der nogle som kender nogle, som kender nogle, der lejer en lejlighed ud i juni/juli i kbh? Så skriv lige shebabz", lyder det fra Nicki Bille på hans Twitter-profil.

"Du kan bo hos mig :)", svarer singlepigen Ibi.

Læs også: Frække Ibi Støvings nye krop

Om Nicki Bille har taget imod den 13 år ældre TV-babes tilbud er uvist, men Ibi har dårlige kort på hånden, eftersom hun bor i indre København, og Nicki Bille foretrækker et sted i Valby.

Ibi Støving har en forkærlighed for sportsfyre, og dannede i to år par med fodboldspilleren Tobias Grahn, som hun har sønnen Anakin med.


Go'e guns... Man forstår, hvorfor Ibi er frisk på at lade Nicki Billes overkrop overnatte... (Foto: All Over)Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close