Nyheder10. december 2014

Ibi Støving scorer nyt job

Den flotte vært skal stå i spidsen for et helt nyt TV-program
Af af
Ibi Støving har tidligere været vært for "Paradise Hotel"
Ibi Støving har tidligere været vært for "Paradise Hotel"
 Foto: All Over


Tidligere er det TV2 og TV3s seere, som har nydt Ibi Støvings kunnen på skærmen. Men i 2015 kan Kanal 5s seere glæde sig til at se den nygifte fodboldfrue folde sig ud i et nyt program.

- Ibi Makienok bliver nyt ansigt på Kanal 5 i 2015. Den tidligere Go' Morgen-værtinde skal stå i spidsen for kanalens nye, nervepirrende underholdningsprogram "Tag pengene og løb", skriver SBS Discovery i en pressemeddelse.

LÆS OGSÅ: Makienok får tato

LÆS OGSÅ: Nøgne på nettet
- I programmerne giver Ibi helt almindelige danskere deres livs mest uventede chance for at vinde 100.000 kroner - hvis de vel at mærke formår at holde hovedet koldt og nerverne endnu koldere. Optagelserne er overstået, og uden at afsløre for meget tør vi godt love, den kommer til at stå på højspændt underholdning, når programmet har premiere til foråret, lyder det endvidere.

Selv om det efterhånden er nogle måneder siden, at Danmark har set noget til den blonde skønhed har hun ikke ligget på den lade side. Ibi har nemlig haft travlt med sit job hos Boliga Selvsalg, og så har hun fløjet frem og tilbage til Italien, hvor hendes husbond Simon Makienok spiller fodbold.


Sponsoreret indhold