Ibi Støving og Makienok nøgne på nettet

Ibi Støving og kæresten Simon Makienok lagde lørdag aften nøgenbilleder af dem selv på Instagram

Ibi Støving og kæresten Simon Makienok lagde lørdag aften nøgenbilleder af dem selv på Instagram

Foto: All Over

Man er bestemt ikke i tvivl om at Ibi Støving og Simon Makienok er vildt forelskede, hvis man kaster et blik deres instagram- og twitterprofiler, der altid bugner med smileys og hjerter til hinanden.

Læs også: Ibi gør Makienok til scorekonge

Lørdag aften var der også kærlighed i luften mellem tv-værten og fodboldspilleren, for med kort mellemrum dukkede der pludselig billeder op af kendisparret, hvor de ikke havde en trævl på kroppen.

Se også: Makienok: Ibi er vigtigere end fodbold

På det ene billede ses en fuldstændig afklædt Ibi Støving holdende en pude foran sin velplejede krop. Afsenderen af billedet var Brøndby-spilleren og kæresten Simon Makienok, der gav sin ældre kæreste følgende forelskede ord med på vejen:

"This woman. I wouldn't trade it for the world, just so fucking lucky you're my guuuurl."
Men også Ibi havde gang i smartphone og de sociale medier, for på hendes profil lagde hun et billede ud af den veltrænede fodboldspiller siddende nøgen på en seng med teksten "Croquinok".Om parret havde haft en lidt for sjov aften, og måske fået et glas champagne for meget, vidner historien ikke noget om, men begge parter har efter en masse positive tilkendegivelser fra fans, valgt at fjerne billederne igen.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close