Ibi Støving: Kunne ikke undvære Janus

Ibi Støving kunne ikke undvære Janus, efter at de kom hjem fra optagelserne på \

Ibi Støving kunne ikke undvære Janus, efter at de kom hjem fra optagelserne på "Stjernerne på Slottet".

Foto: Kaspar Wenstrup

En følsesmæssig rutchetur. Sådan beskriver Ibi Støving de 14 dage, hvor hun var i italien under optagelserne til TV2-programmet "Stjernerne på Slottet". Og især skuespilleren Janus Nabil Bakrawi fik ekstra opmærksomhed fra den kønne "Go' Morgen Danmark"-vært.

SE og HØR har tidligere afsløret, at TV-pigen og skuespilleren fik særdeles varme følelser for hinanden under opholdet på slottet. Ibi siger da også, at der udviklede sig en speciel stemning mellem de to.

Ibi Støving: Savner en mand

- Ja, mig og Janus blev meget tætte under vores ophold, siger Ibi Støving til seoghør.dk.

- Jeg synes, at det var meget rørende, da han fortalte om, hvordan han var blevet kidnappet som lille, og jeg følte, at han virkelig kunne relatere til mine problemer, fortæller den yndige skærmtrold, der ikke er bleg for at indrømme, at den tætte kontakt fortsatte efter at de kom hjem.

- Jeg følte lidt, at vi var ying og yang, og jeg kunne slet ikke undvære ham, da vi kom hjem til dagligdagen, så vi brugte rigtig meget tid sammen. Jeg havde på en eller anden måde list svært ved at give slip på ham, fordi han havde været vidne til hele mit følelsesregister under opholdet i Italien.

Ibi Støving: Antastet som prostitueret

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close