Nyheder5. juni 2009

Ibi Støving: Kørt galt

TV-skønhedens bil involveret i voldsomt sammenstød under optagelserne fredag til TV2-serien ”Zulu Djævleræs”
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/film-og-tv/ibi-i-bil-uheld-jpg.jpg
 Foto: All Over

Under optagelserne til en ny omgang "Zulu Djævleræs" skulle Ibi Støving og FCKs Niclas Jensen køre mod komikeren Audrey Castañeda og Bubber.

Hvad der bare skulle have været hæsblæsende underholdning endte med noget, der meget nemt kunne have været en kæmpe tragedie.

Bilerne havde kvinderne bag rettet og kort inde i ræset stødte Audrey og Ibis bil sammen. Kollisionen var så voldsom at Ibi og Niclas' bil væltede om på taget for derefter med kraftig fart at lande på hjulene igen.

Filmhold og produktion var selvfølgelig på stedet med det samme og da Niclas og Ibi stod ud af bilen var de begge ved bevidsthed, men kort efter blev Ibi svimmel og besvimede.

Hentet af ambulance

Heldigvis blev hun lynhurtigt hentet af en ambulance og produktionsholdets sikkerheds-koordinator. Alle implicerede blev selvfølgelig undersøgt og da der igen var faldet lidt ro på forklarede sikkerhedskoordinatoren som også er krisepsykolog, at han så det forsvarligt, at Ibi og Niclas kunne tage flyet hjem til København.

- Jeg vurderede, at de godt kunne tage flyet hjem. Men de har fået besked på, at de ikke må være alene, fordi efterreaktionerne på sådan en oplevelse kommer forsinket, forklarede krisepsykologen Dennis Alberthsen.

Alle de andre, som var til stede under den voldsomme hændelse var selvfølgelig dybt rystede. Ikke mindst Audrey, som kørte den bil, der var skyld i uheldet.

Da Ibi var kommet nogenlunde til selv talte SE og HØR med hende:

- Jeg har det godt nu, men er selvfølgelig meget rystet. Jeg tror, at jeg besvimede, men jeg kan ikke huske det, forklarede Ibi, der bare glædede sig til at se sin lille søn Anakin igen.

Sponsoreret indhold