Nyheder10. februar 2014

Ibi Støving: Jeg fortjener sex hver dag

TV-værten afslører sit og Simon Makienoks sexliv
Ibi Støving fortæller åbent om sit sexliv
Ibi Støving fortæller åbent om sit sexliv
 Foto: All OverMange af os spekulerer sikkert over, hvordan 39-årige Ibi Støving holder sig så ung og laber trods en travl hverdag som TV-vært og alenemor.

Men nu har vi måske svaret. For som man har hørt før, er hyppig aktivitet på lagnerne med til at holde både krop og sind ungdommeligt.

Og Ibi Støving er bestemt ikke nærig med den. Og det forventer hun heller ikke, at hendes mand er. For den lækre TV-kvinde mener selv, at hun fortjener lir på daglig basis.

I radioprogrammet "Pressen på P3" i fredags gæstede Ibi Støving nemlig studiet, og da snakken faldt på en undersøgelse, der viste, at 60 % af danskerne får for lidt, var Ibi ved at falde bagover.

- Vi fortjener da sex hver dag, udbryder hun.

Se Ibi Støving og Simon Makienoks private nøgenbilleder

Og så er det jo ganske heldigt, at den smukke kendis deler dobbeltseng med en noget yngre mand. For mon ikke fodboldhugget Simon Makienok forstår at tilfredsstille sin kvinde?

Men selvom Ibi Støving tilsyneladende har lyst til en tur på sin Brøndby-tyr hver eneste dag, ligner kendisparrets hverdag dog også os andres.

- I praksis kan det jo ikke lade sig gøre. Der er også dage, hvor vi bare vil flade ud på sofaen, svarer hun ærligt, da radioværten spørger, om hun så virkelig får stillet lysterne så tit.

Så skete det! Første omgang sex på Paradise Hotel

Sponsoreret indhold