Nyheder16. september 2014

Ibi Støving i gavehumør

Det var ikke kun det nygifte par, der blev forkælet med overdådige gaver til Ibis og Makienoks bryllup
Parret kommer snart til at pendle mellem Italien og København, da Makienok har skrevet kontrakt med den italienske klub Palermo.
Parret kommer snart til at pendle mellem Italien og København, da Makienok har skrevet kontrakt med den italienske klub Palermo.
 Foto: Thomas S. LaursenNormalt plejer det at være brudeparret, der får massevis af bryllupsgaver, men tv-værten Ibi Støving og fodboldspilleren Simon Makienok forkælede deres bryllupsgæster med en imponerende goodiebag efter deres store dag den 6. september.

Det fortæller Støving på sin og Makienoks fælles blog crystalkidbabyshark.com, hvor hun viser, hvad gæsterne fik med hjem ud over minderne om en fantastisk dag.

Goodiebag'en rummede saltede snacks til eventuelle tømmermænd, sodavand, en lille flaske vodka, gavekort på 500 kroner til et designsmykke, læbeplejeprodukter, gavekort til hudplejeprodukter og indgraverede chokolader blandt andet med et billede af parret selv og deres bryllupsdato.

LÆS OGSÅ: Ibi Støving tager sin afdøde mor med til bryllup

Særligt var Støving og Makienok meget begejstret for chokoladerne:

- Simon og jeg var spændte på disse - og de overgik enhver fantasi. Vi har endnu ikke smagt chokoladen med motivet på ... måske vi gemmer dem lidt, inden kannibalismen går i gang, joker Støving på bloggen.

LÆS OGSÅ: Ibi Støving og Makienok nøgne på nettet

Inspirationen til gæsteforkælelsen har Støving fået fra sin tid i Los Angeles, fortæller hun videre:

- Jeg har altid syntes, at det var en sød idé, at gæsterne fik noget hjem til at huske eventen.

Parret tog efter brylluppet til Italien, hvor den stod på kombineret arbejds- og bryllupsrejse. Landsholdsspilleren er for nylig præsenteret som ny spiller i den italienske klub Palermo, hvor han spændt debuterede mandag.

LÆS OGSÅ: Ibi Støving: Jeg fortjener sex hver dag

- På vej på bryllupsrejse i Palermo. Jeg er dog den eneste, der lægger snablen i cocktails og siciliansk vin - den anden må tage en kiks, skrev fru Makienok efter brylluppet.

Parret kommer til at splitte deres tid mellem Danmark og Italien, for Makienoks kontrakt lyder på fire år i det italienske, og samtidig har de netop købt en ny lejlighed i København.

Sponsoreret indhold