Nyheder23. juni 2013

Ibi Støving: Gemte fotos af Kølpin

Som ung var TV-pigen kæmpe fan af sin nuværende kæreste
Alexander Kølpin scorede en vaskeægte fan, da han fandt sammen med Ibi Støving.
Alexander Kølpin scorede en vaskeægte fan, da han fandt sammen med Ibi Støving.
 Foto: All OverI dag hører Ibi Støving selv til blandt de største TV-stjerner i Danmark, men som teenager dyrkede hun sine idoler ligesom alle andre piger i den alder.

Se galleriet med de hemmelige billeder fra Prinsesse Madeleines bryllupsrejse lige her

Skønne Ibi snurrede dengang rundt på Jydsk Balletakademi i Aarhus, og som en sand balletpige fandt hun selvfølgelig en danser at se op til.

Nyt kendispar: Ibi Støving og Alexander Kølpin

Den ti år ældre Alexander Kølpin faldt i den unge Ibis smag efter at hun så ham danse på Det Kongelige Teater. Det afslører hun i et interview med SØNDAG.

- Alle vi balletpiger var vilde med ham. Jeg havde klippet billeder af Alexander ud af bladene og lagt ind i min dagbog dengang, fortæller den morgenglade TV-vært til ugebladet.

Men hvor de fleste smider deres stjernebesættelse væk med årene, blev Ibi altså ved med at have et godt øje til den balletherre, hun blev vild med som teenager.

Læs meget mere om Ibi Støving på www.soendag.dk

Her mange år og flere forliste forhold senere, nøjes Ibi ikke kun med billederne af Alexander. Den tidligere model scorede nemlig tidligere i år sit teenageidol og de er nu blevet kærester.

- Det er en sjov tanke, at jeg har rendt rundt derovre i Aarhus for mange år siden og syntes, at han var så kær, siger Ibi Støving.

Se hvilken stjerne, der vil have sex med en fan

Sponsoreret indhold