Nyheder29. januar 2009

Ibi Støving: Flytter fra kæresten

TV-værten skal bo i København, mens Tobias Grahn slår sig ned i Randers, når parret flytter fra Berlin
Ibis og Tobias' lille søn Anakin kommer til at bo hos sin mor, som håber på, at de får masser af tid til at besøge farmand
Ibis og Tobias' lille søn Anakin kommer til at bo hos sin mor, som håber på, at de får masser af tid til at besøge farmand
 Foto: All Over

Ibi Støvings kæreste, den svenske fodboldspiller Tobias Grahn, flytter fra sin tyske klub Hertha Berlin til jyske Randers FC, som han netop har skrevet en 3-årig kontrakt med. Det betyder, at parret flytter fra deres fælles kærlighedsrede i Berlin og hver til sit.

- Jeg bor i København, og Tobias skal bo i Randers. Han skal jo træne hver dag, siger Ibi Støving, som allerede har været on/off i København gennem nogen tid i forbindelse med sit arbejde på TV3, hvor hun skal være vært på "Aquadorable 2009".

Stadig kærester
Flytningen betyder dog ikke enden på deres snart 2 år lange forhold.

- Det er lige sket i tirsdags, men vi har talt om det mange gange og været forberedt på det. Vi har hele tiden vidst, at jeg skulle tilbage til Danmark på et tidspunkt i forbindelse med mit job og min karriere, siger skønheden om, at de to skal flytte fra hinanden.

Adskillelsen vækker dog ikke ligefrem begejstring hos turtelduerne, som har den snart 1-årige søn Anakin sammen.

Tobias er ked af det
- Tobias er ked af det, fordi han ikke kan være så meget sammen med Anakin, som skal være hos mig. Men vi skal over at besøge ham rigtig meget og se hans kampe og så videre, forsikrer 34-årige Ibi Støving.

Selv om Ibi Støving kommer til at se lidt mindre til sin kæreste, glæder hun sig til at komme hjem til Danmark efter halvandet år i den tyske hovedstad.

- Man savner jo altid lakridser og rugbrød, men det bliver også dejligt at komme tættere på mine forældre. Jeg er altid glad for at komme hjem, siger TV-værten.

Sponsoreret indhold