Nyheder22. december 2014

Ibi Makinok i julestemning

TV-baben og hendes familie har sikret årets juletræ
Af af
Ibi har fundet sig en høj mand - og et endnu højere juletræ
Ibi har fundet sig en høj mand - og et endnu højere juletræ
 Foto: All OverKalenderlyset er ved at være brændt ned, så der er ikke mange dage tilbage før den står på en tur rundt om juletræerne i de danske hjem.

Det gør den også hjemme hos Ibi og Simon Makienok. I weekenden tog parret sammen med Ibi's søn Anakin på jagt efter det helt perfekte juletræ.

LÆS OGSÅ: Ibi Støving scorer nyt job
Familien startede bilen og kørte fra København til Roskilde, hvor de bevæbnet med en sav fandt den helt rette gran. Det fortæller parret på deres fælles blog crystalkidbabyshark.com

Valget er faldet på et mere end to meter højt træ, der faktisk er nogle centimeter længere end den 2,01 meter høje angriber.

LÆS OGSÅ: Ibi og Makienok: Nøgne på nettet

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/b5366290c27b40509d00fd3205c38a79.jpg


Den tårnhøje angriber ved siden af det højere tuletræ (Foto: Instagram/ Ibi Makienok)

LÆS OGSÅ: Makienok får tatovering for Ibi

Men der er også højt til loftet i parrets store herskabslejlighed midt i København, som de købte lige før deres bryllup i september.

Og mon ikke fru Ibi går og glæder sig til at se, hvad hendes bedre halvdel lægger under træet. Han har nemlig tidligere fortalt, at han er pjattet med at give gaver.

- Jeg er vild med at give julegaver. Nok egentlig vildere med at give end at få. Der er fedt at se folks ansigtsudtryk, når de pakker en gave op, man har lagt lidt sjæl i at finde på og ikke bare plukket fra en ønskeliste. Jeg syntes, vi er gode til at give personlige gaver i min familie, sagde han sidste år til op til jul til Politiken.

LÆS OGSÅ: Ibi tager sønnen med til Sicillien
Simon Makienok har ekstra god tid til at finde den helt rette gave. Han er nemlig taget på tidlig juleferie. Mens angriberen fældede juletræ og spiste æbleskiver med sin familie, havde hans holdkammerater fra Palermo travlt med at spille kamp.


Sponsoreret indhold