Ibi i dyb sorg

Ibi er i dyb sorg over svigermoderens død.

Ibi er i dyb sorg over svigermoderens død.

Arkivfoto: Kaspar WenstrupI år 2010 mistede hun sin egen mor, så hun kan nok godt sætte sig ind i sin mands dybe sorg.

Torsdag afgik den danske fodboldspiller Simon Makienoks mor nemlig ved døden, og hans hustru Ibi Støving lufter nu offentligt sine tanker om tabet.

LÆS OGSÅ: - Jeg fortjener sex hver dag

- Livet er skrøbeligt. Mennesker er stærke. Vi halter, men vi går i lyset. Min svigermor var et kærligt, empatisk og vidunderligt menneske. Jeg vil altid savne hende, skriver den 40-årige tv-værtinde således om et symbolsk billede af en engel på sin Instagram-profil.

Støvings svigermor, som hed Kate Makienok, døde uden varsel, idet en kunde fandt hende liggende livløs i den wellness-klinik i Næstved, som hun var chef for.

LÆS OGSÅ: Ibi og Smon Makienok nøgne på nettet

Kunden kontaktede politiet, og inden længe røg nyheden også til Palermo i Italien, hvor den 24-årige fodboldspiller Makienok til daglig slår sine folder. Kort tid efter han hørte om sin mors død, sad den danske angriber i et fly på vej hjem til Danmark.

Foruden hustruen har også Makienoks arbejdsgiver, fodboldklubben Palermo, udtrykt deres dybeste medfølelse med den tidligere Brøndbyspiller.

- Præsidenten Maurizio Zamparini, det tekniske og ledende personale, holdet og hele klubben udtrykker sin medfølelse med Simon Makienok og hele hans familie efter den danske angribers mors død, skriver klubben således på deres officielle hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Jeg var nødt til at vente, til Simon var gammel nok

Kate Makienok nåede at blive 54 år.

Se Støvings hilsen til sin afdøde svigermor her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close