Nyheder9. januar 2014

I dag tager Paradise-Kimies mor sit liv

I aften vil 23-årige Paradise-Kimie tage en sidste afsked med sin mor, der har besluttet at begå selvmord
Paradise-Kimies mor er nu død
Paradise-Kimies mor er nu død
 Foto: All Over



Jane Hoffmann vil tage sin elskede mand, Kim, 59, i hånden i et lokale på selvmordsklinikken Dignitas i Zürich i Schweiz.

LÆS OGSÅ: I dag tager Jane sit liv på udeoghjemme.dk

Den 53-årige kvinde fra Rodskov nord for Aarhus trykke på en knap, så giftstoffet pentobarbital bliver skudt ind i hendes krop via en sonde. Fire minutter senere vil hun dø.

- Ja, jeg er afklaret. Og jeg er helt sikker. Jeg er ikke bange, men jeg er ked af det. Jeg er ked af at skulle sige farvel.

Janes sidste ferie med familien på udeoghjemme.dk

Datter ledsager mor

Sådan sagde en trist men fattet Jane til Ude og Hjemme i Kastrup Lufthavn, da hun i går begav sig ud på sit livs sidste rejse.

Kimie, der medvirkede i Paradise Hotel i 2012, vil ledsage sin mor til klinikken, men mor og datter er blevet enige om, at hun og broderen, Rune, ikke skal være til stede i lokalet, når giftsprøjten udløses. De vil vente på et værelse i nærheden.

Jane lider af den uhelbredelige muskelsvindsygdom ALS, der langsomt vil lamme hende, så hun til sidst uundgåeligt vil ligge i en respirator i en hospitalsseng, kun i stand til at blinke med øjnene.

Se årets Paradise-deltagere her


Sådan ønsker Jane ikke at ende sit liv, så mens hun endnu var frisk nok, tilrettelagde hun sin egen værdige død på selvmordsklinikken.

Sponsoreret indhold