Nyheder 2. marts

I chok over gravids mave: Venter hun virkelig kun ét barn?

En gravid kvinde er gået viralt, efter hun har delt en video af sin vanvittig store mave
(Foto: TikTok)

De fleste gravide mærker, hvordan maven vokser støt, mens man er gravid. Og de fleste gravide føler måske også, at maven er meeeeget stor, når terminsdatoen nærmer sig.

De flestes maver er dog næppe lige så store som denne.

Den gravide kvinde med den store mave hedder Renae, og forleden gik hun viralt, da hun delte en video af sin højgravide mave på det sociale medie TikTok.

Det er dog ikke kun, fordi maven er stor, at folk er i chok. Hendes følgere er mildest talt mere overraskede over, hvor mange børn der ligger i den gravide mave.

Der ligger nemlig kun én!

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ranae fortæller i sin TikTok-video, at hun er 37 uger henne og altså tæt på termin. Mange af hendes følgere skriver, at det må være en ganske særlig dreng, der ligger i hendes enorme mave.

- Du har en hel NFL-spiller derinde, skriver én, mens en anden blot mener:

- Det barn må være 18 år!

@mommy1987003 #37weekspregnant tomorrow!! Can’t wait to meet my #rainbowbaby in 18 days, yes it’s just one. I’m sure🌈🤰🏼🥰 gonna miss my #bigbump ♬ Im Still Super Fkn Pregnant - Chloe

Flere er dog også bekymrede for både Ranae og hendes ufødte barn, fordi maven er så forbavsende stor. Hun forsikrer dog om, at alt er i den fineste orden, og at hun går til ekstra lægetjek, netop fordi maven er så stor.

Desuden kunne Ranae for nylig berette, at hun havde født. Den 18. februar blev hun således mor en sund og velskabt dreng, der kom til verden ved kejsersnit. Den lille dreng vejede 4,3 kilo ved fødslen og har det godt.

Sponsoreret indhold