I aften er det ægtefællernes kamp

Bookmakerne er ikke i tvivl, om det bliver Silas eller Johannes, der vinder \

Bookmakerne er ikke i tvivl, om det bliver Silas eller Johannes, der vinder "Vild med dans".

Foto: Claus PoulsenDette efteråret har ægteparret Silas Holst og Johannes Nymark på skift danset sig til første- og andenplad­sen på "Vild med dans"-gulvet. Og i aften bliver det så afgjort, hvem der skal ende med "Vild med dans"-trofæet med hjem til deres Villa i Brønshøj.

Sammen med partnerne Sara Maria Franch-Mærkedahl og Claudia Rex skal de ægteparret dyste i årets finale i Forum Horsens, og de er begge mere end klar til at give den gas på dansegulvet.

- Det er drømmefinalen for mig. Det har jeg håbet på, lige siden vi fandt ud af, at Johannes skulle være med, siger 31-årige Silas Holst.

LÆS OGSÅ: Derfor er "Vild med dans"-finalen historisk

For tre måneder siden var "Vild med dans"-veteranen endda så storsindet, at han hellere så sin mand end sig selv stå med trofæet.

- Jeg ville ikke have noget imod, at Johannes vandt over mig i den konkurrence. For jeg kan jo altid lave det igen næste år, og han får kun chancen en gang, erklærede Silas Holst dengang til SE og HØR.

Siden da er der dog kommet andre boller på suppen.

- Det er helt anderledes nu. Jeg bakker ham stadig meget op, men nu handler det ikke om mig, men om at Sara Maria skal vinde. Ingen af dem kan lave det igen, og jeg knokler for, at Sara Maria får lov til at vinde. Det synes jeg dæleme, hun har fortjent.

Jeg synes også, min mand har fortjent det, men nu er Sara Maria min partner, så det er min opgave at føre hende til sejren, smiler Silas.

LÆS OGSÅ: Astrid troede aldrig, hun ville være nået så langt

Og hvis man vender sig mod Johannes og Claudias lejr, så er der heller ingen tvivl om, hvem de krydser fingre for i den 11. sæson af danseshowet.

- Jeg hepper på os selv, 210 procent, slår Johannes fast.

Alligevel håber han, at det kommer til at gå rigtig godt for Sara Maria og ægtefællen.

- Jeg kan samtidig godt ønske det bedste for min mand. Jeg håber, at deres show bliver fedt, og at de ikke laver fejl, men når vi så skal have råbt vores navne op til sidst, så er der ingen tvivl om, at jeg håber, vi vinder, forklarer Johannes Nymark, 28.

Og her er hans dansepartner helt enig.

- Der skal være balance i trofæerne. Silas har et derhjemme, og så skal Johannes også have et, griner 28-årige Claudia Rex, inden begge par knokler videre med dansetræningen før årets finalebrag.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close