Hyperpopulær tv-serie fortsætter

Lars Ranthe og Anne Louise Hassing i Badehotellet.

Lars Ranthe og Anne Louise Hassing i Badehotellet.

(Foto: Mike Kollöffel/TV2)

Gæsterne på Andersens Badehotel har været igennem lidt af hvert i løbet af de syv sæsoner, danske tv-seere har fulgt med i "Badehotellet".

[node:advert-in-body]

Og næste år fortsætter balladen.

Efter mandagens sæsonafslutning på serien, som for tiden har halvanden million seere hver uge, har TV 2 afsløret, at kanalen har booket et ophold mere på hotellet ved vestkysten.

Den syvende sæson har da også været særdeles dramatisk, da den tyske besættelsesmagt også fandt frem til det hyggelige sted ved Vesterhavet. 

Det bliver den ottende af slagsen for serien, der dermed overhaler "Klovn" på listen over danske tv-serier med flest sæsoners levetid. Der er dog stadig et stykke vej op til "Huset på Christianshavn"s 14 sæsoner og i alt 84 afsnit.

[node:advert-in-body_2]

Da gæsterne forlod hotellet mandag aften, var det efter en dramatisk sæson, hvor den tyske besættelsesmagt forstyrrede freden på vesterhavshotellet, hvor en stor del af gæsterne har været med lige siden begyndelsen.

Både Amalie Dollerup, Bodil Jørgensen, Lars Ranthe og mange andre af seriens skuespillere været med lige siden første afsnit kørte over skærmen i slutningen af 2013.

De sidste fire år har "Badehotellet" da også været den danske serie, der har kunnet tiltrække flest seere. Cirka halvanden million har fulgt med i gennemsnit de seneste år. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close