Nyheder16. oktober 2017

Den ultimative test: Hvor godt kender du Lille Per?

I dag fylder alletiders barneskuespiller Ole Neumann 70 år, og i den forbindelse har SE og HØR lavet den ultimative quiz, så du kan finde ud af, hvor godt du kender Lille Per – rollen der for alvor gjorde Ole Neumann til Danmarks mest elskede børnestjerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lille_per_as.jpg

Er du én af dem, der elsker de gamle ”Far til fire”-film? Og er du én af dem, der i særdeles elsker filmenes altoverskyggende hovedperson Lille Per?

Ja, så bør du ikke snyde dig selv for denne quiz.

I denne ultimative quiz kan du nemlig finde ud af, hvor godt du kender Lille Per. Det gælder om at have set de fleste af Lille Per-filmene – og gerne flere gange – hvis du skal gøre dig forhåbninger om at kunne kalde dig selv for den ultimative Lille Per-ekspert.

Rollen som Lille Per blev spillet af børnestjernen Ole Neumann, der i dag fylder 70 år.

Det var hans forældre, der tilbage i slutningen af 1950’erne sendte et foto af sønnen ind til filmselskabet. Ole Neumann blev castet til rollen som Lille Per blandt flere end 1100 drenge, der stillede op til rollen. Han havde dog hverken topmave eller sort hår, da han begyndte indspilningerne til de populære film. Derfor blev Ole Neumann udstyret med både pude på maven og en sort paryk.

Efter karrieren på TV uddannede Ole Neumann sig til pornofotograf, og han arbejdede blandt andet på magasinet Weekend Sex.

Test din viden om Lille Per herunder:

Sponsoreret indhold