Hvor er maven, Mary?

Da SE og HØR afslørede, at Mary var gravid, kunne vi vise en række fotos, af en kronprinsesse med løse bluser og kjoler, hvor man kunne ane en lille bule.

Siden fortalte hoffet, at prins Christian og prinsesse Isabella skal have hele to små søskende, og at Mary nu faktisk er over 4 måneder henne i sin tvillingegraviditet.

Men hvor er maven?

Under modeugen viste Mary sig rigtig mange gange ved diverse shows, men selvom hun endda har født to gange før, så det stort set ikke ud til, at maven var vokset.

Se også: De første billeder af marys baby-bule

SE og HØR tog fat i jordemoder Birgit Thalpitzer for at få en forklaring.

- Den væsentligste årsag er, at Mary er høj med et langt liv. Det vil sige, at der er et langt stykke fra skambenet, hvor fostrene kan gemme sig, fortæller jordmoderen, der ejer klinikken og hjemmesiden jordemoder.dk

Bagoverbøjet livmoder

Desuden kan kvinder med en bagoverbøjet livmoder gemme graviditeten lidt længere. Der er nogle kvinder, der nærmest har barnet liggende helt omme ved nyrerne, fortsætter hun.

Læs også: Mary truer australierne

En anden årsag til, at graviditeten er længe om at blive rigtig synlig, kan være, at Mary er i super fysisk form, og mavemusklerne derfor er længere om at give sig.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close