Nyheder 18. maj 2017

"Er du mors lille dreng?": Hvor er Jørns far i dag?

Bjarne Fjeldsted var en store del af den rørende TV 2-dokumentar ”Er du mors lille dreng?”. Her fulgte man Bjarne og kæresten Anni, efter at de blev forældre til lille Jørn. Forældreparret magtede ikke opgaven, og Jørn blev anbragt i pleje. Bjarne Fjeldsted var en stor del af første program, men siden er han forsvundet både fra TV-skærmen og fra Jørns liv
(Foto: TV 2)

I næsten 20 år har TV 2 fulgt Jørn Toft Jensens liv.

Jørn kom til verden på et sygehus i Aarhus i 1997. Myndighederne viste allerede inden fødslen, at hans forældre, Anni og Bjarne, formentlig ikke magtede opgaven.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alligevel boede Jørn de første fire måneder af sit liv sammen med dem.

Jørns far, Bjarne Fjeldsted, var en stor del af den første dokumentar om Jørn, ”Er du mors lille dreng?”.

(Foto: TV 2)

Bjarne Fjeldsted med sønnen Jørn i den første dokumentar, "Er du mors lille dreng?". Foto: TV 2

Her kunne man se, hvordan Jørns far gentagne gange forsvandt ud af sønnens liv og ikke magtede at passe ham. Jørns far var ofte også voldsom ved ham – og han var flere gange ved at tabe sin lille søn.

Flere gange forlod Jørns far familieinstitutionen Bethesda, hvor familien boede. Blandt andet forlod han Jørn og Anni på sin og Annis bryllupsnat.

I den anden dokumentar, der blev sendt 10 år efter, medvirkede Jørns far ikke.

Og når den nye TV 2-dokumentar om Jørn bliver sendt i aften, er Bjarne Fjeldsted heller ikke at finde. Kun én gang i programmet hører man den nu 19-årige Jørn omtale sin far med negative ord.

Til Ekstra Bladet fortæller Jørns plejemor, Lilli, at de har haft et godt forhold til Jørns biologiske mor Anni – men at de ikke aner, hvor Jørns biologiske far er i dag.

(Foto: TV 2)

Jørn har stadig et godt forhold til sin biologiske mor, Anni. Her ses de sammen - og sammen med Jørns halvbror Mads og Jørns plejemor Lilli. Foto: TV 2

- Han har været i Aalborg og Otterup, men jeg ved det faktisk ikke helt, hvor han er henne, siger Lilli Bach til Ekstra Bladet.

- Engang imellem pipper han lidt, og så vil han egentlig gerne, men så kan han alligevel ikke magte det. Så det er egentlig ikke fordi, han ikke har haft muligheden, men han har ikke haft ressourcerne til at tage det til ende, siger hun videre til Ekstra Bladet.

”Er du mors lille dreng? Mors lille dreng på egne ben” bliver vist i aften klokken 20.00.

Sponsoreret indhold