Nyheder9. november 2015

Her er årets julekalendere: Hvilken én glæder du dig mest til?

Om lidt viser kalenderen december, og så er julen for alvor skudt i gang. Vi har samlet listen over de julekalendere, der ruller over skærmen i år, og nu spørger vi dig: Hvilken julekalender ser du mest frem til at se
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/3.00950924.jpg
 All Over

Det’ sørme, det’ sandt, de’cember!

Ja, om kort tid kan vi for alvor sige, at julen er skudt i gang, og traditionen tro ruller en masse julekalendere over skærmen de 24 dage i december.

Og igen i år er der både nye og gamle julekalendere at vælge imellem. Nu er spørgsmålet så, hvilken julekalender du ser mest frem til at følge med i? Du kan give din stemme nederst i denne artikel.

Nissebanden – vises på DR Ramasjang kl. 17.00 (første gang vist i 1984)

Julemanden har mistet sit gode humør, som består af en fryd for øjet, en kildren i næsen, en liflen for øret og en rislen ned ad ryggen. A-38 sætter Nissebanden – der blandt andet består af Lunte, Gemyse, Pil, Skipper og Hr. Mortensen – til at finde det.

Absalons Hemmelighed – vises på DR1 og på DR Ultra (første gang sendt i 2006)

I Absalons Hemmelighed følger vi 12-årige Cecilie, der bor oven på et stormagasin med sin familie. I forbindelse med en udgravning af en metrotunnel dukker en gård op, der har tilhørt Absalon, grundlæggeren af København.

Cecilie elsker arkæologi, og da hun hører om ”Absalons hemmelighed”, begynder hun at undersøge det sammen med drengen Hubert. De vil finde ”Absalons hemmelighed”, som måske kan hjælpe Cecilies 8-årige lillesøster, Ida, der lider af en hjertesygdom.

Juleønsket – vises på TV 2 (vises første gang i år)

”Juleønsket” handler om 12-årige Julie. Hun drømmer om at holde juleaften med hele sin familie, men ønsket er svært at få opfyldt, for både Julies far og mor skal arbejde juleaften, og Julies halvstoresøster, Mie, skal holde jul med sin mor i Sverige. Til gengæld har engle i himlen hørt Julies ønske, og den unge engleaspirant Rafi får til opgave at hjælpe den lille, jordiske pige

Piratskatten – sendes på DR Ultra (svensk julekalender)

DR Ultra sender den svenske julekalender 'Piratskattens Hemlighet' (på dansk ”Piratsatten”). Den handler om søskendeparret Minna og Sam, der rejser til byen Orchid Ivoire i Kroatien for at fejre jul i solen. Her ejer deres tante et hotel, som dog er i stor fare for at blive købt af en virksomhed, der har onde planer. Nu forsøger Minna og Sam sammen med deres kusine Bianca at gå på jagt efter den mystiske kaptajn Aquilas forsvundne skat – der måske kan redde hotellet.

JULTRA – sendes på DR Ultra

Sidste år sendte DR Ultra også JULTRA – en julekalender med Bubber. Igen i år er TV-værten tilbage, og igen roder han sig ud i alt muligt, der kun kan gøres godt igen med den rette julestemning.

Sponsoreret indhold