Nyheder6. marts 2024 (opd. 6. marts 2024)

"Hvidt forår" i Danmark: Pas på i trafikken

Sneen har lagt sig, og vejene kan være lumsk glatte i dag. Nordjyllands Politi og Vejdirektoratet advarer derfor bilister om risikoen og opfordrer til ekstra opmærksomhed på vejene

Nordjylland har fået en uventet gæst i form af et sneklædt landskab, der har indhyllet regionen i hvidt og lagt en dæmper på forårsglæden, skriver TV 2 Nord.

Efter en kort flirt med solskin og mildere temperaturer har vintervejret nemlig gjort comeback med frost, sne og kulde, hvilket har fået Nordjyllands Politi til at sende en klar besked til bilisterne: Kør forsigtigt!

Vagtchef Jesper Sørensen fra Nordjyllands Politi har holdt øje med vejene og rapporterer om særligt snefyldte områder i Aalborg og Hjørring, men også om spredte glatte veje over det meste af regionen.

Vejdirektoratets trafikkort bekræfter billedet og advarer bilisterne om risiko for glatte veje i flere nordjyske kommuner.

Mens sneen har lagt sig, kan nordjyderne også forvente slud i løbet af onsdagen, inden vejret klarer op i eftermiddagstimerne.

Temperaturen vil snige sig op på mellem to og fire grader, men det bliver en kølig dag, og der er risiko for mere glatføre i løbet af natten og den tidlige morgentrafik, lyder det fra DMI.

Så mens foråret lader vente på sig, er det bedst at tage det roligt på vejene og nyde det vinterlige landskab på en sikker måde.

Sponsoreret indhold