Nyheder3. september 2010

Hvem viser bikinilinjen..?

Se hvordan den danske model smed hæmningerne og kom til at ligne en Riviera-million
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/september/tan1-jpg.jpg
 Foto: sarahlouise.dk

Hun har ellers ikke noget imod at posere for kameraerne og vise en masse hud.

Men en ting er arbejde. En anden ting er, når man skal posere nøgen over for en vidtfremmed.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/september/tan2-jpg.jpg- Det er ganske grænseoverskridende at stå der uden en trævl på kroppen, og den søde tan-pige siger: "Så må du gerne strække armene ud til siden. Så står jeg med babserne lige i hovedet på hende. Men jeg vil ikke have en bh linje, så hellere nøgen (dvs. jeg beholder trusserne på)."

Sådan fortæller Sarah Louise Christiansen, der tidligere var kendt med efternavnet Fearrington, på sin hjemmeside - sarahlouise.dk.

Her hvor sommersolen er ved at forsvinde, besluttede hun sig for at få en såkaldt spray-tan. Og nu lægger hun så billeder af seancen ud på nettet.

- Jeg er jo selv bleg som et lig, for det skulle være så sundt uden for meget sol. Derfor har jeg kastet mig ud i at prøve en spray tan. Jeg valgte et tanningsted, som min veninde anbefalede.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/september/tan3-jpg.jpgTannet eller ej, så synes drengene, at Sarah Louise ser rigtig klog og sød ud.


Sponsoreret indhold