Nyheder18. oktober 2017

Stem: Hvem vinder Den store bagedyst?

Hvem af de nybagte kagelskere synes du fortjener at løbe med titlen som vinder af Den store bagedyst? Giv din stemme i denne artikel
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/dr-0243973.jpg
 Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen

De skal lave sprøde kager. De skal lave søde kager – og de skal kæmpe for at få fondant og flødeskum til at lykkes.

De kommer til at svede. De kommer til at gå i panik. De kommer til at græde. Og de kommer ikke mindst til at juble, når deres mesterbag er i hus.

Med andre ord er dette års kagelskere klar til at kaste sig over kage-dysten hver onsdag aften, når DR1 blænder op for ”Den store bagedyst”.

Hvem der vinder titlen og trofæet, kan du nu give dit bud på i denne artikel. Skal det være Anton, Jesper, Rosa, Lisette, Nicolai, Nip, Kirsten, Jacob eller Andrea?

Giv din stemme nederst i artiklen, hvor du også kan se et galleri med alle deltagerne i programmet.

Både Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen valgte som bekendt tidligere at forlade programmet, så i år skal bagedyst-seere også lære to nye dommere at kende.

De nye dommere er Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo.

- Seerne kan i særdeleshed glæde sig til at møde de nye dommere – to meget kompetente mennesker med egen stil og egne meninger om, hvordan kager og brød skal være. Katrine har jo en mangeårig konditorbaggrund og Markus en baggrund som bager og dessertkok. Og så er han tysker, hvilket ikke går upåagtet hen i programmet, og som han selv har en utrolig humoristisk tilgang til. Det, at han kommer fra en anden kultur, afspejler sig desuden i den måde, han ser på kager på, hvilket bliver spændende og nyt, siger Søren Olsen til DR.

Du kan møde de nye deltagere i galleriet herunder:

Deltagerne i "Den store bagedyst" 2017

Sponsoreret indhold