Nyheder13. april 2010

Hvem skal denne skønhed have barn med?

Hun skal føde en meget kendt 48-årig danskers første arving. Se faderen her
TV-lægen har gjort det godt. Den 13 år yngre Christina Maria Jensen er en flot pige, der ikke er bange for alternative forhold
TV-lægen har gjort det godt. Den 13 år yngre Christina Maria Jensen er en flot pige, der ikke er bange for alternative forhold
 Foto: Privat

De er ikke gift. De er heller ikke kærester. Til gengæld er de gode venner. Faktisk på så god fod, at de har besluttet at få et barn sammen.

Det drejer sig om den 48-årige TV-læge Peter Qvortrup Geisling og 35-årige DR-medarbejder Christina Maria Jensen. De kommende forældre har tidligere været kærester, men Geislings TV-karriere levnede dengang ikke forholdet mange chancer.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/april/doktorbarnttekst-jpg.jpgPeter Qvortrup Geisling skal være far for første gang. Moren er en 13 år yngre DR-kollega (Foto: All Over)

Deres venskab bestod dog, og der blev lavet en aftale om, at hvis ingen af dem havde kæreste eller børn, når Christina blev 34, så skulle de have en baby sammen.

Undfanget naturligt

Eks-parret gjorde alvor af løftet, og den lille ny skulle komme til verdenen til oktober, og er i øvrigt undfanget på helt naturlig vis.

- De senere år har Christina og jeg talt en del om at få et barn sammen, og nu er det altså lykkes for os. Nogen vil måske synes, at vi gør tingene i en lidt usædvanlig rækkefølge, men dybest set er der blot tale om, at vi får det barn, vi burde have fået fra begyndelsen, siger Peter Qvortrup Geisling til SE og HØR.
Sponsoreret indhold