Nyheder6. oktober 2017

Hvem er voldsmanden, der skubber 68-årig omkuld i Fakta-butik?

Østjyllands Politi søger gerningsmanden til groft overfald på 68-årig mand i Fakta-butik i Randers

Hvem er den dansktalende voldsmand på filmen oven for, som skubber en 68-årig mand om kuld i en Fakta-forretning i Randers?

Det vil Østjyllands Politi meget gerne vide.

Fredag udsendte de en efterlysning af manden, efter hvad der betegnes som 'et groft, helt umotiveret overfald'.

Overfaldet skete den 19. maj i år i Fakta-forretningen på Dytmærsken i Randers.

Her var den nu 68-årige mand inde at handle i Fakta.

Da han kom op til kassen og begyndte at lægge sine varer på båndet, spurgte manden foran ham, om han ikke ville træde et skridt tilbage.

Da den 68-årige er dårligt gående, spurgte han manden, om han ikke selv ville rykke et skridt frem. Det fik manden til at vende sig mod den 68-årige og skubbe ham så hårdt i brystet, at han væltede bagover og slog venstre side af kroppen og hovedet i gulvet. Gerningsmanden forlod herefter stedet.

https://imgix.seoghoer.dk/voldssag_randers-foto.jpg

Her er et stillbillede af gerningsmanden til det grove overfald i Fakta-forretningen.

Den 68-årige blev kørt på skadestuen, hvor det blev konstateret, at han havde brækket sin skulder, og han var efterfølgende ikke i stand til at tage vare på sig selv og tilbragte syv uger på et plejecenter. Det langvarige ophold på plejecentret er årsagen til, at epioden først et par måneder senere blev meldt til politiet. - Der er tale om et meget groft og helt umotiveret overfald, og vi håber, på trods af at der er gået langt tid, at offentligheden kan hjælpe os med at få identificeret gerningsmanden, siger fungerende politikommissær ved Østjyllands Politi, Lau Birk Kristensen. - Vi har rundkastet hans signalement internt i politiet, men det har ikke ført til identifikation af gerningsmanden, så nu går vi ud med en offentlig efterlysning for at finde ham, siger Lau Birk Kristensen til SE og HØR. Den 68-årige har givet følgende signalement af gerningsmanden: 1. Dansk af udseende 2. 40-45 år 3. 180-185 cm høj 4. Lys i huden og med brunt, kort hår 5. Kraftig af kropsbygning 6. Talte dansk Har du oplysninger om gerningsmanden eller om sagen i øvrigt, kontakt da Østjyllands Politi på 114.

Sponsoreret indhold