Nyheder16. marts 2010

Hvem er denne piges kendte storesøster?

Selv fører 14-årige Denise sig frem på Disney Channel, men hendes 2 år ældre søster er rigtig verdensberømt i hele Danmark
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/film-og-tv/marts/denise-stephanies-soester-jpg.jpg
 Foto: John Jessen Hansen

Det ligger til de 2 piger fra familien Gudmundson fra Meløse på Nordsjælland. De fører sig frem på TV.

Tag nu lillesøster 14-årige Denise Gudmundson her. Hun spiller med i Disney Channels "Når klokken ringer", som er forfattet af Jesper Bæhrenz og Mette Lisby og vises alle weekender.

Og så tag hendes storesøster. Hun er endnu mere berømt. Denises 2 år ældre storesøster hedder Stephanie og var med i forreste, mest eksponerede række af sidste års "X Factor".

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/film-og-tv/marts/stephanie-alien-beat-300-jpg.jpg


Storesøster Stephanie er den lille med den store stemme i Alien Beat Club (Foto: DR)

I dag er hun medlem af gruppen Alien Beat Club og godt på vej til at få sig en karriere som udøvende musiker med indbygget skærmtække.

Vil hellere være fodboldspiller

Hendes lillesøster er derfor allerede på fornavn med mediebranchen. Hun tog den slagne vej og meldte sig til en audition, som hun klarede med bravour, og fik derfor rollen. Hendes mor Charlotte synes, at det er sejt, at hendes datter tør prøve kræfter med rollen som skærmtrold.

Men til dem, som snart håber at få det unge talent at se i "Vild med dans" eller "X Factor", er der desværre dårligt nyt.

Denise Gudmundson hjerte banker for noget helt andet.

- Jeg vil gerne på U18-landsholdet, siger Denise til Hillerød Posten og afslører et gedigent fodboldtalent som midtbanespiller i HGI's mesterrække.

Sponsoreret indhold