Nyheder20. maj 2022

Hvad sker der lige: Legenden Patrick Vieira sparker fan ned

Det blev for meget for franskmanden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/csmphototwo915161.jpg
 Foto: MEGA

Fuldstændige vilde scener udspillede sig torsdag aften, da den engelske fodboldklub Everton sikrede sig overlevelse i den bedste engelske fodboldliga, Premier League.

Everton vandt 3-2 over Crystal Palace, og med en scoring kort før kampens slutfløjt endte Evertons fans også med at invaderer banen, da kampen endelig blev fløjtet af.

En video viser dog en fan, der måske var lige lovlig nærgående overfor det tabende holds træner, franske Patrick Vieira.

Træneren kunne ikke styre sit temperament, da Everton-fanen hoverende råbte træneren op i hovedet og gav ham fingeren.

Artiklen fortsætter under videoen…

Det fik Vieira, der selv har været en af verdens bedste fodboldspillere, til at gribe fat i fanen og sparke benene væk under ham til stor frustration for de omkringværende Everton-fans, der også havde invaderet grønsværen.

Fanen optagede selv en video, hvor man naturligvis ikke ser franskmanden sparke ud efter ham. Fra et af stadions kamera er der dog ingen tvivl.

Artiklen fortsætter under videoen…

[node:aller-poll]

Ifølge britiske Daily Mail undersøger det engelske fodboldforbund FA officielt nu Patrick Vieira efter hændelsen.

På pressemødet efter kampen havde den franske træner ingen kommentar til episoden, men hans kollega fra det vindende hold, Frank Lampard, støttede Vieira.

- Jeg føler med Patrick. Jeg nåede ikke at få fat i ham til sidst. Jeg ville ellers have sagt, at han skulle komme med os, selvom han måske ikke havde ønsket det. Han løb i stedet 75 meter tværs over banen foran vores fans, og det er ikke nemt, sagde Frank Lampard på pressemødet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/csmphototwo915155.jpg

Det hele blev lige lidt for meget for Patrick Vieira (med jakkesættet). Foto: MEGA.

Med kun en enkelt kamp tilbage af Premier League-sæsonen kan Everton ikke længere rykke ned, da fire point adskiller dem og holdene, der kæmper for overlevelse.

Crystal Palace havde ikke meget at spille for i kampen udover æren, da holdet for længe siden havde sikret sig overlevese i ligaen.

Everton har base i den engelske havneby, hvor de efterhånden har rigtig langt op til den større broderklub Liverpool FC, der kæmper med om det engelske mesterskab.

Sponsoreret indhold