Nyheder21. december 2016

Husker du Wilhelm fra "Brødrene Mortensens jul"?: Sådan er han i dag

Vi kender Lasse Baunkilde som Wilhelm i TV2-julekalenderen "Brødrene Mortensens jul". I dag fokuserer han mere på musikken end på skuespillet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/4_0.jpg
 Foto: All Over

Lasse Baunkilde havde allerede spillet med i biohittet ”Ørnens øje”, men det var, da han som 14-årig fik rollen som Wilhelm Mortensen i ”Brødrene Mortensens jul”, at han for alvor blev kendt.

Og berømmelsen var noget af en omvæltning for den i dag 33-årige tidligere barnestjerne, der husker tilbage på optagelserne som en sjov tid.

– Det var mærkeligt at skulle lave julekalender i sommerferien, men det var virkelig hyggeligt. Vi optog det i et studie i Lyngby, hvor vi boede i fire måneder, siger han.

Efter julekalenderrollen medvirkede han bl.a. i ”Min søsters børn” og DR-serier som ”Rejseholdet” og ”Krøniken”, men i dag fylder skuespillet ikke meget i den tidligere barnestjernes liv.

– Jeg laver nogle ting en gang imellem, men det er mest små roller i reklamefilm. Jeg har valgt at gå musikkens vej, røber Lasse Baunkilde.

Han har studeret på Rytmisk Musikkonservatorium og nu lever af at spille og producere popmusik for andre kendte kunstnere.

Se hvordan Lasse Baunkilde ser ud i dag på billedet herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/44.jpg

(Foto: Privat)

Sponsoreret indhold