Nyheder20. december 2016

Husker du Josefine fra "Jesus og Josefine"?: Her er hun i dag

Vi kender Pernille Kaae Høier som Josefine i den populære julekalender "Jesus og Josefine", men meget er sket siden skuespillerinden bag den kendte rolle brød igennem.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/3_7.jpg
 Foto: All Over

Som 12-årig blev Pernille Kaae Høier kendt og elsket for rollen som Josefine i TV2-julekalenderen ”Jesus & Josefine” fra 2003.

I dag er hun fyldt 25 år og husker tiden i julekalenderen som en kæmpe oplevelse. Det fortalte hun, da hun sidste år var gæst i ”Go’morgen Danmark”.

– Jeg kan huske, at jeg havde en lang snak med min mor om, at det godt kunne være hårdt at være barneskuespiller, at man ville få meget opmærksomhed, og at man skulle passe på ikke at blive helt skør i bolden, lød det fra Pernille Kaae Høier.

Og hendes mor havde sagt, at hun virkeligt skulle overveje det. Men den Pernille vidste lige præcis, hvad hun ville.

- Men der var ingen tvivl. Jeg skulle lave julekalender, sagde Pernille Kaae Høier i programmet, hvor det også fremgik, at hun studerede på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Siden julekalenderen har hun også spillet med i flere kortfilm og arbejdet bag skærmen som juniorproducer, fortalte hun, da SE og HØR mødte barnestjernen i starten af 2015.

Se hvordan Pernille Kaae Høier ser ud i dag på billedet herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/33_0.jpg

(Foto: Thomas Laursen)

Sponsoreret indhold