Nyheder18. november 2012

Husker du...

I dag er det præcis 17 år siden, Alexandra og Joachim blev gift i Frederiksborg Slotskirke
18. november 1995 fik Danmark en ny prinsesse, da prins Joachim giftede sig med den borgerlige Alexandra Manley.
18. november 1995 fik Danmark en ny prinsesse, da prins Joachim giftede sig med den borgerlige Alexandra Manley.
 Foto: All Over



Det skulle være så yndigt... Og det var det bestemt også, da Alexandra i dag for præcis 17 år siden indtog Frederiksborg Slotskirke som frøken Manley og forlod den igen et par timer senere som prinsesse af Danmark.

Forretningskvinden fra Hong Kong havde fået sin prins. Det halve kongerige måtte hun dog kigge langt efter og i stedet tage sig til takke med et slot langt ude i den sønderjyske marsk.

Alexandra: Syg af stress

Siden dengang er der som bekendt løbet meget Cahors-vin i de royale karafler. Væk er prinsessetitlen, tilværelsen som borgfrue og alle invitationerne til middage på Amalienborg. Alt det forsvandt, da Alexandra skrev under på skilsmissepapirerne i 2005.

Til gengæld kan hun i dag kalde sig grevinde af Frederiksborg, når hun nyder apanagen og sit tilbagetrukne liv som husmor i et palæ på Svanemøllevej i København.

Alexandra: Nyt luksushus

Her bor den 48-årige tidligere prinsesse nu med sin ægtemand nummer to, den langt yngre lydmand Martin Jørgensen, og de to livlige resultater af ægteskabet med Joachim, prinserne Felix og Nikolai.

Alexandras daværende gemal huserer fortsat på Schackenborg, I dag hedder slotfruen bare Marie - og hun har som bekendt beriget den kongelige arvefølge med endnu to medIemmer, prins Henrik og prinsesse Athena.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/9db1c88b960741f2b0bfa1e5fe4a1efb.jpg


Alexandra tog Danmark og danskerne med storm, da hun giftede sig med prins Joachim. (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold