Hurra: Denne lille kronprins fylder 46 år i dag

Denne lille charmør kan i dag fejre sin 46 års fødselsdag

Denne lille charmør kan i dag fejre sin 46 års fødselsdag

Foto: AOPI dag går Dannebrog til tops mange steder rundt om i landet, for hele Danmarks kronprins kan fejre sin 46 års fødselsdag.

I den anledning har SE og HØR samlet lidt billeder fra kronprinsens liv, der blandt andet har budt på masser af sportsoplevelser - og fire royale rollinger sammen med Mary, som han for nyligt kunne fejre 10 års bryllupsdag med.


LÆS OGSÅ: Frede og Marys 10 års bryllupsdag: Her er ALLE billederne fra deres liv

LÆS OGSÅ: Dronningen fylder år: Se de skønne, sjove og skøre billeder fra hendes liv
Selvom man er på besøg i Legoland, er det ikke alt, der er sjovt. Lille Frederik holder sig hvert fald for ørene. Foto'et stammer fra 1970'erne (Foto: Jørgen Flemming)En læskende is er noget, der dur om sommeren. Joachim og Frederik nyder is, billedet er fra sommeren 1973 (Foto: AOP)To charme-drenge med butterfly og hvid skjorte (Foto: AOP)Der bliver leget med biler. Billedet er fra 1971 (Foto: AOP)Kronprins Frederik nyder en tur på vandet i 2002 (Foto: Lars Horn)En ung kronprins gør klar til at sejle ud. Billedet er fra 2001 (Foto: Hanne Juul)Prins Henrik og Frederik i et hyggeligt øjeblik i 2003 (Foto: Hanne Juul)I 1988 bliver kronprinsen løjtnant (Foto: Jørgen Køller)Joachim og Frederik var i 1988 involveret i en ulykke, da de kørte galt i en Peugeot 205 nær forældrenes slot i Cahors i Sydfrankrig sammen med to af deres venner. Efterfølgende blev der holdt et pressemøde med to flove prinser (Foto: AOP)Kronprinsen er klar til at hoppe i vandet ved KMDs Ironman (Foto: Claus Poulsen)Kronprinsen lader sig hylde, da han løber i mål efter at have gennemført KMD Ironman (Foto: Claus Poulsen)
Frederik sammen med to af sine i alt fire børn. Lille prins Christian og lillesøster Isabella (Foto Hanne Juul)Kronprinsparret viser stolt deres tvillinger Vincent og Josephine frem på Rigshospitalet (Foto: Hanne Juul)Frederik møder Danmarks rap-konge, L.O.C (Foto: AOP)Alderen er begyndt at sætte sine spor på Danmarks kommende konge. Der er således grå hår i skægget (Foto: René Schutze)Vandhunden Frede til søs i 2003 (Foto: Hanne Juul)13. januar 2003 omtaler kronprinsen for første gang Mary som 'min kæreste'. Det sker til et pressemøde i byen Hobart, hovedstad i Tasmanien. Seks dage senere serverer kronprinsen et ordentligt smækkys til sin kæreste på en kaj i Tasmanien - det er tilmed første gang, at kronprinsen har kysset en kæreste i fuld offentligheden (Foto: Benjamin Kurstein)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close