Hundebølls gravide kæreste i ulykke: - På 36 timer vendte vores liv 180 grader

TV-værtens kæreste blev påkørt bagfra torsdag

TV-værtens kæreste blev påkørt bagfra torsdag

Foto: Claus PoulsenKristi Himmelfartsferien blev alt andet end hyggelig for Mattias Hundebøll og hans gravide kæreste, Marie Hein Plum.

På vej hjem fra en hyggelig middag blev Marie Hein Plums bil nemlig påkørt bagfra - og hun blev hastet på Hvidovre Hospital, hvor lægerne dog til alt held kunne fortælle, at hun var sluppet med skrækken.

Det skriver BILLED-BLADET.

Ulykken skete lidt over midnat torsdag, da en bil pludseligt bragede ind i Marie Hein Plums bil bagfra, så hele bagenden på bilen blev smadret.

LÆS OGSÅ: Lykkelig Mattias Hundebøll: Vi venter barn

- På 36 timer vendte vores liv 180 grader. Vi var til nakkefoldsscanning onsdag, og tallene var rigtig fine, og så var vi klar til at melde ud, at vi skal være forældre. Om aftenen var vi ude at spise med nogle venner. Marie var træt, og hun havde selvfølgelig ikke drukket, så hun kørte hjem - i sin mors Polo, fortæller Mattias Hundebøll til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Jeg er også i chok. Ambulancen kommer, og Marie bliver spændt fast på et board. De lægger et drop, og jeg råber, at hun er gravid, og at de ikke må give hende noget, fortæller 31-årige Mattias Hundebøll.

Mattias Hundebøll får besked på at sætte sig ind foran i ambulancen, fordi "det er nok panik bagi", som ambulancepersonalet fortalte ifølge Mattias Hundebøll. Herfra gik turen i al hast mod Hvidovre Hospital, hvor Marie Hein Plum blev undersøgt fra top til tå.

- Og alt er gudskelov fint. Sygeplejersken forsikrede, at babyen har det fint - den ligger godt beskyttet, fortæller en lettet Mattias Hundebøll til BILLED-BLADET.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close