Hun har den bedste bikinikrop

Hun er 43 år, men stadigvæk den hotteste, hvis man spørger danskerne

Hun er 43 år, men stadigvæk den hotteste, hvis man spørger danskerne

Foto: All Over

Når vi skal på stranden, sætter de fleste af os pris på, at der er nogle gode strandkroppe at kigge på. Og sådan en har den tidligere supermodel Helena Christensen.

Faktisk slår ingen den 43-årige brunette, når det gælder om at være lækker på stranden. Det mener de danskere, som har deltaget i en stor global undersøgelse foretaget af hotelbookingportalen Hotels.com.

Læs også: Helena Christensen i kæmpe sko-krise

Undersøgelsen viser også, at 12 procent vil blive glade for at møde Cameron Diaz på stranden iført badetøj. Mens 13 procent vil sætte pris på at støde på hele Danmarks Mads Mikkelsen i bar overkrop.

Læs også: Helena Christensen: Stadig stanglækker

Længere nede på de danske lister finder vi desuden blandt andre Nikolaj Lie Kaas på en 9. plads over gode mandlige strandkroppe og Enhedslistens Johanne Schmidt Nielsen, som ligeledes indtager en 9. plads - foran blandt andre Helle Thorning Schmidt og Paris Hilton, der hver især ikke har fået nok stemmer til at indtage en plads i top 10.

Globalt set kommer hverken Mads Mikkelsen eller Helena Christensen dog ind i top 5 over bedste strandkroppe. Jessica Alba løber nemlig med førstepladsen hos kvinderne. Mens David Beckham suverænt indtager førstepladsen blandt mændene.


43 år og smuk som en havgudinde. Øv, hvor er hun lækker ... (Foto: All Over)


Nogle mennesker har bare bedre gener end alle os andre ... (Foto: All Over)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close