Nyheder26. december 2018

Lukas indrømmer parforholdsproblemer: - Hun er presset

Lukas ”Graham” Forchhammer indrømmer i et stort interview, at der er parforholdsfnidder derhjemme – kæresten Rillo synes nemlig, det er svært, at Lukas meget af tiden er på turné eller har travlt med sin musik
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lukas_graham_1.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Lukas ”Graham” Forchhammer kan med rette kalde sig Danmarks pt. mest succesfulde sanger.

Hans gruppe – der bærer hans navn Lukas Graham – har for længst indtaget førstepladsen i lande som England, Irland og Australien.

Billetterne til hans koncerter rives væk, og han har modtaget både en European Border Breakers Awards (EBBA) og tre DMA-priser - ligesom han også har været nomineret til hele tre Grammy-statuetter.

Med andre ord kører musikkarrieren derudaf for Lukas.

Men succesen har også sin pris.

I et stort interview med Politiken fortæller 30-årige Lukas, at privatlivet til tider lider under det pres, der opstår som følge af at være international kæmpestjerne.

Kæresten Marie-Louise ”Rillo” Schwartz synes således, at det er hårdt, at Lukas så ofte er væk fra hende og parrets datter Viola.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lukas_graham_paa_tur2.jpg
 (Foto: Maria Hoang)

Lukas og kæresten Rillo sammen med datteren. Foto: SE og HØR

- Man skal ikke underkende, hvor sindssygt hårdt det er at være alene med et lille barn. Og en stor ombygning. Hun er presset af den mængde af ansvar, som jeg efterlader hende med, hver gang jeg rejser. Og jeg forstår det godt. Jeg sover på fine hoteller med roomservice, mens hun står med et køkken uden vand.

- De mange rejser skaber en kløft mellem os, som det tager lidt tid at komme sig over, hver gang jeg kommer hjem, siger Lukas i det store interview med Politiken.

I interviewet fortæller han også, at han for tiden har ”kort line” derhjemme.

- Og jeg er ikke så god til at fikse stemninger og irritation. Det er meget nemmere med konkrete, udtalte problemer. Men problemet er jo overordnet, at jeg har et hardcore job. Og at der ikke er nogen, jeg kan tale om det med eller lære af.

- Det er ekstremt svært at kombinere det at være omrejsende musiker med at være en tryg familie. På langdistancen. Men jeg vil lykkes med det! Jeg vil ikke være alene. Og jeg vil gerne have mange flere børn, siger Lukas, der fik datteren Viola i september 2016.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sdglukas.jpg
 (Foto: All Over Press)

Lukas Graham har optrådt over hele verden de senere år. Foto: Aller Media

Balancegangen mellem karriere og familieliv er svær, erkender Lukas. Derfor føler han ofte, at han skal gå på kompromis for at kunne forfølge sine drømme – både derhjemme og med musikken.

- Jeg føler egentlig, at jeg skal gå på kompromis med mine drømme om en familie for at lave musik. At jeg går på kompromis med mine ambitioner som far, fordi jeg rejser hele tiden og er så meget væk. Hver gang jeg går ud ad døren, tror min datter, at jeg skal rejse eller arbejde, selv om jeg bare skal købe ind eller træne. Hun vågner nogle gange om natten og råber på mig. Det er så hjerteskærende, siger Lukas i interviewet med Politiken.

Han er fuldt ud bevidst om, at han en dag kan være tvunget til at droppe al musikken. Det er dog noget, han langt fra er klar til nu, og han føler også, at han og kæresten Rillo har fået skabt et fælles projekt, hvor det er lykkedes at gøre datterens trivsel til parrets fokusområde.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lukas_graham_til_fornt.jpg
 (Foto: YouTube)

Lukas Graham på scenen til den britiske radiostation Capital FM’s sommerevent ’Capital FM’s Summertime Ball’. Foto: Aller Media

- Derfor rejser de med mig ud i verden så meget som muligt. Men jeg bliver ked af det, når jeg nogle gange ikke kan være den der overskudsversion af mig selv derhjemme, siger Lukas i det store interview.

Lige nu holder Lukas juleferie med familien i parrets hjem på Christianshavn.

Efter nytår begynder turnélivet igen, hvor bandmedlemmerne i Lukas Graham skal optræde i blandt andet England, Asien og Australien.

Lukas Graham og kæresten (billeder fra sommeren 2016)

Sponsoreret indhold