- Hun er bare mor

Der kommer snart én mere på familiebilledet

Der kommer snart én mere på familiebilledet

Foto: Thomas Laursen

 

Danseren Silas Holst afslørede for nyligt at han skal være far sammen med sin mand, Johannes Nymark.

LÆS OGSÅ: Nu bliver de far og far

Det er Silas Holsts gymnasieveninde Louise Manhkopf, der er gravid med barnet, og det får mange til at betegne hende som rugemor. Men det er hun ikke, understreger den populære danser.

- Hun er ikke en rugemor. Hun er bare mor. Det irriterer mig virkelig, siger han til Ekstra Bladet.

Nyheden om, at parret venter barn har fået Kristendemokraterne op af stolen. Det er ganske enkelt en unaturlig konstellation, lyder det.

- Det naturlige for et barn er at have én mor og én far. Derfor burde homoseksuelle ikke have adgang til kunstig befrugtning, sådan som tilfældet er her, har Kristendemokraternes formand, Stig Grenov, blandt andet sagt til mx.dk
 

Politikerens kritik har også fundet vej til de kommende forældre, men her bliver den taget med ophøjet ro.

- Så længe vi synes, det er verdens bedste ide. Og vores bagland synes også, det er verdens bedste ide. Og vi har fået utrolig mange positive tilkendegivelser på Facebook. Jeg er stolt over at bo i et land, hvor folk er sådan, siger Silas Holst til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Se, Silas Holsts hjem

En række afrikanske lande har de seneste år indført skrappe love om homoseksualitet. I Uganda kan det eksempelvis koste 10 års fængsel at elske en person af samme køn.

Udover at forberede sig på familieforøgelsen har Silas Holst haft travlt med en rolle i teaterstykket "Grease" Fra februar til næste år er han aktuel med endnu en danseklassiker på de skrå brædder i "Dirty Dancing"

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close