Hov? Hvem ’fotobomber’ Charles og Camillas officielle julekort?

Se billedet af de royales nye julekort her

Se billedet af de royales nye julekort her

Foto: AOPJulen står for døren, og traditionen tro er det tid til at sende årets julekort af sted. Og sådan er det selvfølgelig også hos de royale i Storbritannien.

Her har prins Charles og hertuginde Camilla netop offentliggjort deres officielle julekort for 2014 - og parret har valgt et billede, der blev taget til de såkaldte Invictus Games i London i september i år. Et nydeligt billede, hvor det royale par både smiler og klapper om kap.

LÆS OGSÅ: Lille trendsætter: Prins Georges taske udsolgt på en timeSådan ser prins Charles og hertuginde Camillas officielle julekort for 2014 ud (Foto: AOP)
Bemærk, hvem der sidder og smiler i baggrunden (Foto: AOP)


Men den opmærksomme beskuer har nok bemærket, at der har sneget sig et par ekstra gæster med på det royale pars julekort - og det er ingen ringere end forsvarsminister Nicolai Wammen og kronprins Frederik.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Glædelig jul fra prins George

Den danske politiker og den kommende danske konge deltog nemlig også i Invictus Games, som er et nye mini-Ol for skadede krigsveteraner, der blev afholdt i London i september.

Danmark sendte - foruden Nicolai Wammen og kronprins Frederik - en delegation på 25 mænd og to kvinder af sted.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close