Nyheder13. marts 2013

Hotte Panamah: Storhitter

To gange har popgruppen været en del af X Factor, og det kan vist betale sig
Panamah, der består af DJ og producer Anders Christensen, sangerinde Amalie Stender og guitarist Peter Lützen, storhitter.
Panamah, der består af DJ og producer Anders Christensen, sangerinde Amalie Stender og guitarist Peter Lützen, storhitter.
 Foto: Claus PoulsenI et godt stykke tid har landets radiolyttere sunget med på den danske poptrio Panamahs første store hit, "DJ Blues".
Nu er andensinglen, "Børn af natten" på gaden - og den storhitter.

Faktisk er nummeret så populært, at det i uge 8 røg direkte ind på en 10. plads på den officielle danske hitliste. Og i uge 9, som er den senest opgjorte uge, rykkede "Børn af natten" så op på en 5. plads.

Dermed var singlen det mest populære danske nummer - kun overgået af udenlanske navne som Bruno Mars, Taylor Swift, Rihanna og Macklemore & Ryan Lewis.

Måske kan noget af den bragende succes forklares med Panamahs eksponering i dette års udgave af "X Factor" på DR1, der hver uge trækker omkring 1,5 mio. seere.

Først sang 15-årige Karoline "DJ Blues" til det første "X Factor"-liveshow, og i fredags stod popgruppen så selv på scenen, hvor de spillede deres nye hit.

"X-Factor"-Karoline: Får masser af ros

Men "X Factor" slutter ikke her for Panamah. Gruppen bliver nemlig også en del af den store "X Factor"-finale i Herning den 22. marts.
En oplevelse, som gruppen glæder sig meget til.

- Ingen af os har været i Herning før, så allerede der bliver det spændende, fortalte gruppen efter fredagens liveshow til DR.

Pigefans omdøber Wasteland: Se deres nye navn

Sponsoreret indhold