Nyheder23. oktober 2009

Homo-rapperens offer: Han tog røven på mig

Martin Rohde blev narret af MC Rainbow i ”Dagens mand” - han viste sig at være heteroseksuel
Martin Rohde blev fuppet af Martin Jakobsen
Martin Rohde blev fuppet af Martin Jakobsen
 rundt billede

Rapperen Martin Jakobsen tog fusen på hele Danmark, da han onsdag aften tonede frem i homoudgaven af "Dagens mand" og hårdnakket hævdede, at han var homoseksuel. Nu viser det sig imidlertid, at han er komplet heteroseksuel.

Den afsløring kommer ikke kun bag på seerne, men også på Martin Rohde fra Kolding, som var på date med rapperen efter programmet. Så sent som torsdag var Martin Rohde nemlig fuldkommen overbevist om, at rapperen MC Rainbow var homoseksuel.

- Det er jeg sikker på, han er. Vi skriver stadig sammen og skal måske mødes, fortalte Martin Rohde til seoghoer.dk torsdag eftermiddag.

Faktisk fandt Martin Rohde først ud af, at den mand, han var på date med i august, og som han har været i sms-kontakt med lige siden, ikke er homoseksuel, da han så indrømmelsen i "Go'morgen Danmark" fredag morgen.

Det gør lidt ondt indeni

- Jeg er lidt ked af det. Jeg havde en lille anelse om, at han måske var til begge køn, men ikke at han kun er til piger. Det har jeg det lidt dårligt over, fortæller Martin fra Kolding.

- Et eller andet sted er jeg lidt skuffet. Jeg er nok lidt ramt af det. Så sent som i går skrev han søde ting til mig, fortæller Martin Rohde, som havde håbet, at deres forhold havde udviklet sig.

- Jeg ville gerne have været kæreste med ham. Jeg synes, han er en rigtig lækker og charmerende fyr, lyder det fra Martin, som altså må nøjes med rapperens venskab.

I den anden ende af landet sidder Martin Jakobsen og forklarer grunden til, at han bildte Martin Rohde og resten af Danmark ind, at han var bøsse, sådan her:

- Intentionen var at finde ud af, om der var diskrimination fra homoseksuelle mod hiphoppere. Det viste sig, at homoseksuelle er mere tolerante end hiphoppere, siger den såkaldte MC Rainbow, som i virkeligheden rapper under navnet Warm.

Snød i månedsvis

Programmet blev optaget i august måned, og siden dengang har rapperen holdt kontakt med Martin Rohde i Kolding og er blevet ved med at udsætte deres date - uden at fortælle, at han slet ikke er homoseksuel.

- Hvorfor holdt du kontakten med Martin i så lang tid?

- Fordi Martin har været interesseret i at mødes med mig. Jeg har hele tiden sagt, at der var en uafklaret situation, som skulle ordnes, inden vi kunne mødes.

- Hvorfor har du ikke fortalt Martin, at du ikke er homoseksuel?

- Jeg har ikke følt, at jeg kunne afsløre det for Martin før nu. Det hele ville falde til jorden, hvis han gik ud og afslørede det før tid, siger Martin Jakobsen, som ikke har det dårligt over at have ført Martin bag lyset.

Martin og Martin er stadig venner og har aftalt at mødes til en øl.Sponsoreret indhold